Objektide otsing

Kõik LAAM Kinnisvara aktiivsed kinnisvaraobjektid.

Objektide otsing

-
-
-
-

Harju maakond, Tallinn, Haabersti linnaosa, Õîsmäe tee 112

125 000 €
  • Tehingu tüüp: Müüa
  • Objekti nimetus: Korter
  • Objekti üldpind: 52.8 m2
  • Tubade arv: 2
  • Korrus: 7
  • Korruseid kokku: 17
  • Maja materjal: Paneelmaja
  • Ehituse aasta: 1980
KORTER

Korter on väga hea planeeringuga eraldi tubadega.
Korteriomandisse kuuluvad köök, koos köögimööbliga ja tehnikaga, elutuba, magamistuba vannituba, wc ja esik. Lisaks on olemas kaks akendega suletud rõdu, mille seinad ja põrand on korralikult viimistletud .Kõik siseuksed on vahetatud uute täispuidust uste vastu.
Köögis on korralik sisseehitatud köögimööbel koos elektripliidi, ahju, tõmbekapi , nõudepesumasina ja
väga suure kahepoolse ja mahuka kaasaegse külmkapiga.
Elutoal on kaks akent, mis avanevad eri suundadesse. See lisab toale palju valgust ja muudab selle hubaseks. Põrandat katab naturaalne puitparkett. Elutoast on ka pääs rõdule. Siin on ka lapsele mõeldud nutikas narivoodi, mille all on kirjutuslaud, koos kapi ja sahtlitega.
Kena lillelise tapeediga magamistoast pääseb teisele rõdule. Toas on korralik täispuidust lai voodi ja toa tagaseinas on uus hästi sobituv ja mahukas kapp. Toa põrand on kaetud naturaalse parketiga.
Vannituba ja wc on eraldi. Vannitoas on lisaks vannile ja dušile olemas ka pesumasin. Esikus on kaks mahukat sisseehitatud kappi.Korteril on turvauks. Korteril on olemas mööbli võimalus.

MAJA

Majal on korrastatud maja fassaad, vahetatud püstaku torud, renoveeritud katus, uuendatud on liftid ja maja sissepääsud. Majal on lisaks tavaliftile olemas ka eraldi suur kaubalift. Maja välisuks on lukus ja varustatud fonolukuga. Elamus on tegus korteri ühistu. Maja ümber on piisavalt parkimiskohti ja parkimine on tasuta.
Lisaks on maja kõrval võimalik soovi korral parkida tõkkepuuga suletud tasulisel parkimisalal. Majal pole laene.

ÜMBRUS

Maja asub Väike – Õismäe siseringil rohelises ja rohkete vabaaja veetmise võimalustega hinnatud elamurajoonis. Lähedal asub kõik eluks vajalik alates lasteaedadest, koolidest ja kauplustest ( Maxima, Rimi, Prisma ja Selver ). Otse maja kõrval asub uus Ring Spa. Lähedal asuvad erinevaid teenuseid pakkuvad keskused: Õismäe Kultuurikeskus, tervisekeskus ja spordikeskus. Vabaaja veetmiseks on jalutuskäigu kaugusel Tallinna Loomaaed, laiendust plaaniv Rocca al Mare kaubanduskeskus, Saku suurhall ja Haabersti jäähall. Keskuste kõrval on ilus mereäär, koos promenaadi ja jalgratta teedega, mis oma kaunite vaadete ja rahuga on hinnatud puhkepaigaks linna elanikele. Mitte kaugele jääb ka
Vabaõhumuuseum ja Eesti moodsaim ning suurim jahisadam Haven Kakumäe, koos oma rohkete vabaaja veetmise võimalustega. Lastele ja noortele on lähedal mänguväljakud ja Skatepark. Eraldi mainimist vajab värskelt renoveeritud Õismäe tiigi puhkeala, mis lisaks ehitustöödele on saanud juurde uue haljastuse koos kirsipuude ja rohealadega. Silmailu pakub ka erinevate veejugadega ja iluvalgustega purskkaev.

Võtke julgelt ühendust ja läheme koos seda valgusküllast korterit vaatama!
Raul Kalep
Maakler / Kliendihaldur
 
  • 5647 3773
  • See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
  • Profiil